Clear Balance
 

Verzorging voor een onzuivere huid

Clear Balance

Onzuivere huid

Wanneer de huidconditie wordt gekenmerkt door glans of onzuiverheden, is het doel om deze te normaliseren en de natuurlijke balans te herstellen. We maken onderscheid tussen drie basis huidaandoeningen in het kader van het Clear Balance-verzorgingsdoel, die worden gekenmerkt door glans of door onzuiverheden.

 

 

Kenmerken: teveel talg, onzuiverheden en puistjes, vergrote poriën

De behandeling van een onzuivere huid begint bij de oorzaak, het verminderen van het teveel talg. Dit zorgt ervoor dat onzuiverheden snel verdwijnen en de poriën niet worden vergroot. Niet alleen bij het schoonmaken in de ochtend, maar de hele dag door. Als er onzuiverheden optreden, kan het prettig zijn hier direct op te handelen. We hebben een reeks "SOS-producten" in ons assortiment voor snelle zorg tussendoor. " 

"Laat een ​​onzuivere huid achterwege. Je bent mooi en hebt je huid onder controle met de juiste verzorging.”

 

Verena Eckstein

De skincare flow voor een onzuivere huid

Deze Skincare Flow geeft je een overzicht van alle producten die zijn afgestemd op de behoeften van het Healthy Balance-zorgdoel en bieden een ideaal verzorgingsritueel voor de droge huid. Gebruik de producten altijd in de aangegeven volgorde - dit is de enige manier om het zorgdoel optimaal te bereiken. Dit is hoe het werkt:
 

Stap 1. Reinigen:
Aanbrengen op een droge huid met de vingertoppen. Masseer vervolgens zachtjes in een cirkelvormige beweging. Met warm water verwijderen, droogdeppen.

 

Stap 2. Toniseren:
Bevochtig na het reinigen een wattenpad met de toner en verdeel het over het gezicht. Of breng het aan op de handpalmen en verdeel het over het gezicht.

Stap 3. Verzorgende concentraten:
Aanbrengen op het gezicht, de hals en het decolleté en laten intrekken of inmasseren met zachte cirkelvormige bewegingen. Kan ook lokaal worden toegepast.

 

Stap 4. Oogverzorging:
Breng het oogverzorgingsproduct voorzichtig aan met de vingertoppen rond het oog, laat het absorberen of masseer het zachtjes in.

 

Stap 5. Dag/nachtcrème:
'S morgens of 's avonds gelijkmatig op gezicht en hals aanbrengen. Vermijd het gebied rond de ogen.