Doctor Eckstein BioKosmetik®

Het behoud van gezond en natuurlijke schoonheid

Doctor Eckstein BioKosmetik®

In harmonie met de huidfysiologie

De waarden van Doctor Eckstein

Integriteit. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1949 ontwikkelen wij zeer effectieve verzorgingsproducten op basis van farmaceutische en biowetenschappelijke principes. Wij staan met volle overtuiging achter elk product dat we ontwikkelen en produceren. En we zitten nu in onze derde generatie.

Kwaliteit. Elk product dat wij verkopen is ontwikkeld en geproduceerd in ons hoofdkantoor in Oberasbach, Duitsland. Er wordt veel tijd en zorg besteed aan de ontwikkeling van onze cosmetica en ze voldoen aan de hoogste farmaceutische normen.

Vernieuwing. Of het nu gaat om azuleen, natuurlijke enzymen, collageen of het gebruik van actieve bestanddelen uit grondstofbesparende plantaardige stamcellen: wij zijn de leiders als het gaat om zeer effectieve huidverzorgingsproducten. Ons 4-10-100 huidverzorgingssysteem helpt klanten van alle leeftijden om snel en gemakkelijk het meest effectieve huidverzorgingsritueel voor hen te vinden. Nog nooit was het zo eenvoudig om de huidverzorging van onze ruim honderd producten op maat te maken.

De visie van Doctor Eckstein

Schoonheid herdefiniëren als de individuele expressie van persoonlijkheid, vitaliteit en gezondheid.
 

De missie van Doctor Eckstein

Om mensen aan te moedigen hun innerlijke en uiterlijke schoonheid te beleven. Het principe van een holistisch concept van schoonheid nieuw leven in te blazen in onze trainingen en seminars. 

De filosofie van Doctor Eckstein

In het oude Griekenland werd schoonheid beschouwd als de ziel van de goden, die in de natuur wordt geopenbaard in de symmetrie van haar vormen en structuur. Als wetenschapper en filosoof liet mijn grootvader Richard Adam Eckstein zich leiden door dit ideaal en ontwikkelde daaruit de filosofie van ons bedrijf, die we tot op de dag van vandaag trouw zijn gebleven: Net zoals de oude Griekse kunstenaars hun schoonheidsideaal in hun werk tot uitdrukking brachten, zien wij het als onze taak om cosmetica te ontwikkelen die deze tijdloze eeuwige gedachte aan schoonheid in stand houdt.

 

Uit de oude Griekse woorden "Bios" (leven) en "Cosmein" (harmonieuze orde) ontleende mijn grootvader de claim en de missie om de levende functionaliteit van de huid te behouden en de mensen te ondersteunen bij het behoud van haar gezonde schoonheid. Dit is waar de toevoeging in onze naam voor staat sinds 1949: BioCosmetics®.

 

- Verena Eckstein

Vanaf het begin tot vandaag