Clear Balance
 

Verzorging voor een vette huid

Clear Balance

Vette huid

Wanneer de huidconditie wordt gekenmerkt door glans of onzuiverheden, is het doel om deze te normaliseren en de natuurlijke balans te herstellen. We maken onderscheid tussen drie basis huidaandoeningen in het kader van het Clear Balance-verzorgingsdoel, die worden gekenmerkt door glans of door onzuiverheden.

 

 

Kenmerken: teveel talg, soms vergrote poriën

Als de huid vettig is, produceren de talgklieren teveel talg, wat de typische glans creëert. Een vette huid is een echte uitdaging voor adolescenten tijdens de puberteit, evenals voor volwassenen. De focus van de behandeling ligt daarom op het continu verwijderen van overtollig talg. 

"Omdat een vette huid de neiging heeft meer dode huidcellen aan te maken, wordt het met name aanbevolen om naar een schoonheidssalon te gaan met Doctor Eckstein® producten bij jou in de buurt. Omdat onze fysiologische gezichtspeeling die overmatige dode huidcellen zachtjes oplost, alleen daar wordt aangeboden.”

 

Verena Eckstein

De Skincare flow voor een vette huid

Deze Skincare Flow geeft je een overzicht van alle producten die zijn afgestemd op de behoeften van het huiddoel Clear-Balance en bieden een ideaal verzorgingsritueel voor de vette huid. Gebruik de producten altijd in de aangegeven volgorde - dit is de enige manier om het zorgdoel optimaal te bereiken. Dit is hoe het werkt:
 

Stap 1. Reinigen:
Aanbrengen op een droge huid met de vingertoppen. Masseer vervolgens zachtjes in een cirkelvormige beweging. Met warm water verwijderen, droogdeppen.

 

Stap 2. Toniseren:
Bevochtig na het reinigen een wattenpad met de toner en verdeel het over het gezicht. Of breng het aan op de handpalmen en verdeel het over het gezicht.

Stap 3. Verzorgende concentraten:
Aanbrengen op het gezicht, de hals en het decolleté en laten intrekken of inmasseren met zachte cirkelvormige bewegingen. Kan ook lokaal worden toegepast.

 

Stap 4. Oogverzorging:
Breng het oogverzorgingsproduct voorzichtig aan met de vingertoppen rond het oog, laat het absorberen of masseer het zachtjes in.

 

Stap 5. Dag/nachtcrème:
'S morgens of 's avonds gelijkmatig op gezicht en hals aanbrengen. Vermijd het gebied rond de ogen.