Beautiful Aging
 

Verzorging voor de veeleisende huid

Beautiful Aging

Veeleisende huid

Worden eerste fijne lijntjes zichtbaar? Lachrimpeltjes verdwijnen niet zo gemakkelijk meer en je huid herstelt niet zoals voorheen? Dan is jouw verzorgingsdoel "Beautiful Aging". Het staat voor schoonheid ongeacht de leeftijd. Zodat jij je altijd comfortabel in jouw huid kunt voelen.

 

Klik op jouw huidconditie, en kom meer te weten over de producten die wij aanbevelen als verzorgingsoplossing.

Kenmerken: eerste rimpels, beginnende droogtelijntjes, vermoeide huid

Je huid is veeleisend en droog en de glimlachlijntjes worden meer en meer uitgesproken? Om jouw jeugdige uiterlijk zo lang mogelijk te behouden, richten we onze aandacht op de behandeling van rimpels en fijne lijntjes in deze huidconditie: hydratatie en versteviging zijn nu erg belangrijk. Onze collageenlijn biedt optimale effectiviteit tegen de verschillende tekenen van huidveroudering en laat de huid, vooral 's nachts, herstellen.

“Het decolleté vereist nu ook speciale zorg. Gebruik regelmatig onze decolleté supreme. Het houdt je decolleté soepel en glad. Om het gebied rond de ogen te verzorgen, raden wij "double eyecare" aan bij jouw schoonheidssalon. ”

 

Verena Eckstein

 

De skincare flow voor de veeleisende huid

Deze skincare flow geeft jou een overzicht van alle producten die zijn afgestemd op de behoeften van het Beautiful Aging-verzorgingsdoel en resulteren in een ideaal verzorgingsritueel voor de veeleisende huid. Gebruik de producten altijd in de aangegeven volgorde - dit is de enige manier om het verzorgingsdoel optimaal te bereiken. Dit is hoe het werkt:

1. Reinigen
Aanbrengen met de vingertoppen op een droge huid. Masseer vervolgens zachtjes in een cirkelvormige beweging. Verwijderen met warm water, dep droog.

2. Toniseren
Bevochtig na het reinigen een wattenpad met de toner en verdeel het over het gezicht. Of breng het aan op de handpalmen en verdeel het over het gezicht.

Stap 3. Verzorgende concentraten:
Aanbrengen op het gezicht, de hals en het decolleté en laten intrekken of inmasseren met zachte cirkelvormige bewegingen. Kan ook lokaal worden toegepast.

 

Stap 4. Oogverzorging:
Breng het oogverzorgingsproduct voorzichtig aan met de vingertoppen rond het oog, laat het absorberen of masseer het zachtjes in.

 

Stap 5. Dag/nachtcrème:
'S morgens of 's avonds gelijkmatig op gezicht en hals aanbrengen. Vermijd het gebied rond de ogen.